last minute

’t Zusje Doetinchem

René Derks, eigenaar

“Het zijn de medewerkers die de magie van ’t Zusje-concept avond aan avond waar weten te maken. De oprechtheid, de vrolijkheid en het enthousiasme waarmee zij iedere keer weer aan tafel verschijnen, wordt door onze gasten heel goed gezien en gevoeld. En daar word ik zo ontzettend blij van.”

Vacatures

’t Zusje Doetinchem

  • Runner (Vaartmaker) - Oproepkracht, min. 2 avonden p.wk. (min. 17 jr.)
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - Oproepkracht, minimaal 2 avonden in de week
  • Floormanager (Spraakmaker) - 32-38 uur
  • -

Jordi (21) Vaartmaker

“Mensen blij maken, ook met kleine dingetjes zoals bijvoorbeeld het versieren van een tafeltje, dat is zo leuk! Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en het is perfect te combineren met mijn studie. Het is de hele avond keihard knallen met volle, zware bladen maar de reactie van mensen zodra ik aan tafel verschijn maakt dat het allemaal waard”

Daan (18) Mooimaker

“Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar er is altijd tijd voor een dolletje. Ik ben in de afwas begonnen en inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Je krijgt echt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is heel afwisselend en elke dag is anders. Juist dat maakt het zo leuk”

Marja (56) Schoonmaker

“Ondanks dat ik ’s avonds niet op de vloer sta, maak ik wel écht onderdeel uit van het team. Zonder jou zijn we nergens, wordt hier vaak gezegd. Het totaalplaatje moet kloppen en daarbij is elke schakel even belangrijk. Tijden zijn flexibel in te delen en leeftijd speelt hier absoluut geen rol. Meer kun je niet wensen!”

Boy (26) Smaakmaker

“Ons keukenteam is perfect op elkaar ingespeeld. We zijn er altijd voor elkaar en begrijpen elkaar volledig. Aan een half woord hebben we genoeg. De gezelligheid, de goede sfeer en het feit dat de onderlinge samenwerking zo goed is, maakt het echt heel fijn om in de Zusje-keuken te werken”

Over

’t Zusje Doetinchem