last minute

’t Zusje Nijmegen

Ger en Wendy van der Laan, eigenaren

“Onze medewerkers, die moeten we er na werktijd echt uitschoppen. Die willen gewoon níet naar huis. Een geweldig compliment vinden we dat. Ons team is zo hecht, zo gezellig en zo leuk. We zijn als familie voor elkaar en dat stralen we ook uit naar buiten. We hebben écht plezier in ons werk en dat wordt door onze gasten zeer gewaardeerd.”

Vacatures

’t Zusje Nijmegen

  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - 38 uur
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - partime
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - 2 tot 3 avonden per week (12-15 uur p/wk)
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - 2 tot 3 avonden per week (12-18 uur p/wk)
  • -

Daan (18) Mooimaker

“Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar er is altijd tijd voor een dolletje. Ik ben in de afwas begonnen en inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Je krijgt echt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is heel afwisselend en elke dag is anders. Juist dat maakt het zo leuk”

Over

’t Zusje Nijmegen