last minute

’t Zusje Nijmegen

Ger en Wendy van der Laan, eigenaren

“Onze medewerkers, die moeten we er na werktijd echt uitschoppen. Die willen gewoon níet naar huis. Een geweldig compliment vinden we dat. Ons team is zo hecht, zo gezellig en zo leuk. We zijn als familie voor elkaar en dat stralen we ook uit naar buiten. We hebben écht plezier in ons werk en dat wordt door onze gasten zeer gewaardeerd.”

Vacatures

’t Zusje Nijmegen

  • Medewerker keuken (Mooimaker) - 2 tot 3 avonden per week (12-15 uur p/wk)
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - 2 tot 3 avonden per week (12-18 uur p/wk)
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - 32 tot 38 uur
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - 2 tot 3 avonden per week (12-15 uur p/wk)
  • -

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Over

’t Zusje Nijmegen