last minute

’t Zusje Oudenbosch

Sjoerd de Bot, eigenaar

“’t Zusje is als een warme deken, we zijn echt ‘one happy family’! De sfeer binnen ons team is zo ontzettend goed. We helpen graag een handje mee op de werkvloer en zien onszelf dan ook niet als ‘de baas’. Gelukkig ervaren onze medewerkers dat ook niet zo!”

Vacatures

’t Zusje Oudenbosch

  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - 0-32 uur
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - 0-38 uur
  • Runner (Vaartmaker) - 0-32 uur
  • Floormanager (Spraakmaker) - 38-40 uur
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - 0-38 uur

Boy (26) Smaakmaker

“Ons keukenteam is perfect op elkaar ingespeeld. We zijn er altijd voor elkaar en begrijpen elkaar volledig. Aan een half woord hebben we genoeg. De gezelligheid, de goede sfeer en het feit dat de onderlinge samenwerking zo goed is, maakt het echt heel fijn om in de Zusje-keuken te werken”

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Jordi (21) Vaartmaker

“Mensen blij maken, ook met kleine dingetjes zoals bijvoorbeeld het versieren van een tafeltje, dat is zo leuk! Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en het is perfect te combineren met mijn studie. Het is de hele avond keihard knallen met volle, zware bladen maar de reactie van mensen zodra ik aan tafel verschijn maakt dat het allemaal waard”

Over

’t Zusje Oudenbosch