last minute

’t Zusje Tilburg

Jarka van Dijk, eigenaar

“7 dagen in de week, zo’n 1000 gasten in totaal met een tevreden en gezellig gevoel naar huis laten gaan, lijkt een hele klus. Maar met ons team, dat geweldig gastvrij en gemotiveerd is en waarbij het saamhorigheidsgevoel zo duidelijk aanwezig is, lukt het ons iedere keer weer om van gasten ambassadeurs te maken.”

Vacatures

’t Zusje Tilburg

  • Runner (Vaartmaker) - Part-time
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - Full-time
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - Part-time
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - Part-time
  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - Part-time

Boy (26) Smaakmaker

“Ons keukenteam is perfect op elkaar ingespeeld. We zijn er altijd voor elkaar en begrijpen elkaar volledig. Aan een half woord hebben we genoeg. De gezelligheid, de goede sfeer en het feit dat de onderlinge samenwerking zo goed is, maakt het echt heel fijn om in de Zusje-keuken te werken”

Jordi (21) Vaartmaker

“Mensen blij maken, ook met kleine dingetjes zoals bijvoorbeeld het versieren van een tafeltje, dat is zo leuk! Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en het is perfect te combineren met mijn studie. Het is de hele avond keihard knallen met volle, zware bladen maar de reactie van mensen zodra ik aan tafel verschijn maakt dat het allemaal waard”

Sam (16) Druktemaker

“Werken in de Zusje-keuken is superleuk. Het is flink aanpoten, maar iedereen is vrolijk en er heerst eigenlijk altijd een gezellige sfeer. Daardoor vliegt de avond voorbij. Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin en kijk er elke keer weer naar uit om te gaan werken”

Marja (56) Schoonmaker

“Ondanks dat ik ’s avonds niet op de vloer sta, maak ik wel écht onderdeel uit van het team. Zonder jou zijn we nergens, wordt hier vaak gezegd. Het totaalplaatje moet kloppen en daarbij is elke schakel even belangrijk. Tijden zijn flexibel in te delen en leeftijd speelt hier absoluut geen rol. Meer kun je niet wensen!”

Daan (18) Mooimaker

“Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar er is altijd tijd voor een dolletje. Ik ben in de afwas begonnen en inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Je krijgt echt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is heel afwisselend en elke dag is anders. Juist dat maakt het zo leuk”

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Over

’t Zusje Tilburg