last minute

’t Zusje Zaltbommel

Rob Muller en Sander van Suijdam, eigenaar

“Ons team bestaat uit een club gezellige, eigenzinnige jonge mensen die hard werken en elke keer weer een geweldig leuke sfeer weten neer te zetten. Collega’s zijn als vrienden voor elkaar en iedereen wordt heel gemakkelijk in de groep opgenomen. Niks geen jasje-dasje, gewoon lekker informeel. Het is echt heel plezierig werken hier.”

Vacatures

’t Zusje Zaltbommel

  • Medewerker bediening (Sfeermaker) - Fulltime / Parttime / Oproepkracht
  • Runner (Vaartmaker) - Parttime / Oproepkracht
  • Medewerker spoelkeuken (Druktemaker) - Beschikbaar op o.a. dinsdag en donderdag
  • Schoonmaker - 12 uren in de week, tweewekelijks beschikbaar in het weekend
  • Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) - Fulltime / parttime
  • Medewerker keuken (Mooimaker) - Fulltime / parttime

Boy (26) Smaakmaker

“Ons keukenteam is perfect op elkaar ingespeeld. We zijn er altijd voor elkaar en begrijpen elkaar volledig. Aan een half woord hebben we genoeg. De gezelligheid, de goede sfeer en het feit dat de onderlinge samenwerking zo goed is, maakt het echt heel fijn om in de Zusje-keuken te werken”

Daan (18) Mooimaker

“Het is druk, hectisch en hard werken in de Zusje-keuken, maar er is altijd tijd voor een dolletje. Ik ben in de afwas begonnen en inmiddels kan ik op alle plekken in de keuken meedraaien. Je krijgt echt de kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Het is heel afwisselend en elke dag is anders. Juist dat maakt het zo leuk”

Eric (57) Gangmaker

“Eén team, één taak: dat is het motto in onze keuken. Ik zeg altijd: We hebben elkaar allemaal nodig om de avond tot een succes te maken. Ons team is hecht, sociaal en bereid om elkaar te helpen. Goede communicatie en luisteren naar elkaar, daar draait het om. Ik ben oprecht trots op hen wanneer we weer een topprestatie hebben neergezet”

Isa (17) Sfeermaker

“De diversiteit aan gasten is heel erg leuk. De ene keer maak je grapjes, de andere keer een praatje. Een kwestie van goed aanvoelen en inspelen op hun wensen. Gasten zijn de hele avond bij je, daardoor heb je veel contact. Dat levert vaak spontane en gezellige gesprekken op. Wanneer ze je vervolgens bedanken voor je goede zorgen, dan is dat natuurlijk wel tof”

Jordi (21) Vaartmaker

“Mensen blij maken, ook met kleine dingetjes zoals bijvoorbeeld het versieren van een tafeltje, dat is zo leuk! Ik heb ontzettend veel plezier in mijn werk en het is perfect te combineren met mijn studie. Het is de hele avond keihard knallen met volle, zware bladen maar de reactie van mensen zodra ik aan tafel verschijn maakt dat het allemaal waard”

Kimberley (28) Spraakmaker

“Ons team is als een geoliede machine. We hebben het zo leuk samen, maken echt veel plezier, onder werktijd en ook daarbuiten, en dat stralen we uit. Iedereen is lekker zichzelf en samen zorgen we ervoor dat de beleving voor onze gasten compleet is. Die geweldige sfeer, die vrolijke gezichten en al dat gezellige babbelen, daar haal je echt energie uit!”

Marja (56) Schoonmaker

“Ondanks dat ik ’s avonds niet op de vloer sta, maak ik wel écht onderdeel uit van het team. Zonder jou zijn we nergens, wordt hier vaak gezegd. Het totaalplaatje moet kloppen en daarbij is elke schakel even belangrijk. Tijden zijn flexibel in te delen en leeftijd speelt hier absoluut geen rol. Meer kun je niet wensen!”

Sam (16) Druktemaker

“Werken in de Zusje-keuken is superleuk. Het is flink aanpoten, maar iedereen is vrolijk en er heerst eigenlijk altijd een gezellige sfeer. Daardoor vliegt de avond voorbij. Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin en kijk er elke keer weer naar uit om te gaan werken”

Over

’t Zusje Zaltbommel